Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Ceres 355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ceres 355
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior pentru tractor Claas Ceres 355 il poti achizitiona acum la un pret special, indiferent ca il comanzi separat sau doresti kitul complet. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Caracteristicile sale sunt specifice pieselor originale Carraro, ce au eficienta indelungata si rezistenta la multiple solicitari.

Certificatul de garantie primit impreuna cu piesa este valabil timp de 1 an de zile. Astfel orice costuri suplimentare nu sunt necesare in cazurile neasteptate ce pot aparea.

Dupa plasarea comenzii noi iti livram piesa pentru a doua zi lucratoare, indiferent de localitate. Efectuarea platii se realizeaza dupa verificarea coletului in prezenta curierului pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Daca doresti sa ridici coletul in aceeasi zi, te asteptam la sediul firmei noastre din Bucuresti.
Ia legatura cu unul din consilierii nostri tehnici pentru mai multe detalii despre produsele noastre. De asemenea, ei iti vor oferi toate informatiile necesare despre echipa noastra de mecanici care te poate ajuta la montarea pieselor.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul produsului este: UWQVCZ74-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura