Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Ceres 316

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ceres 316
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior pentru tractor Claas Ceres 316 este parte din gama produselor originale Carraro. Acestea sunt create pentru a maximiza eficienta si productivitatea in aplicatiile ce le intrebuinteaza, indiferent de mediul de operare si regimul de exploatare. De aceea le recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

Pivotul prezinta o lista intreaga de beneficii iar pentru a te bucura de ele si de un utilaj optim il ofertam la un pret avantajos. In plus, iti oferim un pret special al kitului complet, deoarece este recomandata schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu. Componentele sale sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind de origine Carraro.

Daca ai intrebari cu privire la piesele dorite suna si afla detalii suplimentare de la departamentul nostru tehnic. Ti se va oferi si consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte a fiecarei piese necesare.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de acest pivot superior Claas Ceres 316 este valabil 1 an de zile.

Daca doresti livrarea piesei la domiciliu lasa-ne adresa si o expediem prin curier rapid pentru a doua zi lucratoare. Plata o vei achita la curier, iar daca mentionezi in comanda poti verifica coletul in prezenta curierului pentru a te asigura inainte de starea piesei.

In cazul in care doresti ajutor la montaj ne poti contacta pentru a te pune in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Un montaj de calitate iti va asigura functionarea optima a piesei pe tot parcursul exploatarii. Poti suna si pentru alte interventii necesare, indiferent de complexitatea lor, si consilierii nostri te vor ajuta sa gasesti mecanicul potrivit!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: 8I034W5S-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura