Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Ceres 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ceres 85
Out Of stock
Descriere
Pentru o inlocuire pe termen lung iti recomandam piese de schimb originale. Ca sa ai acces rapid la o gama larga de astfel de piese precum cele Carraro, mentinem un stoc permanent disponibil.

Pivotul superior pentru tractor Claas Ceres 85 este parte din aceasta gama cunoscuta la nivel international, si ti-l ofertam la un pret excelent. El constituie alegerea ideala datorita beneficiilor asociate si iti asigura o exploatare de lunga durata deoarece este conceput din materiale cu rezistenta ridicata.

Fie ca doresti piesa separata sau vrei sa schimbi toate piesele uzate din ansamblu, comanzi acum si le poti inlocui a doua zi. Kitul nostru complet compus din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, ti-l ofertam la un pret special.

Pentru detalii suplimentre si verificarea compatibilitatii cu utilajul tau ia legatura cu personalul nostru. Ti se ofera consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte a fiecarei piese noi necesare.

Acest pivot superior Claas Ceres 85 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

De livrarea pachetului se ocupa serviciile de curierat rapid care accepta plata in sistem ramburs. Acesta il poti achita la final, dupa verificarea piesei, daca mentionezi in cererea trimisa.

Daca este mai avantajos pentru tine, poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Ca sa te bucuri de un montaj optim te punem in legatura cu service-ul mobil al firmei. Astfel nu va fi necesara deplasarea echipamentului si poti programa chiar si alte reparatii mai complexe. Pentru detalii suplimentare suna la unul din numerele afisate!

Codul piesei este: 4ULSGZ7A-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura