Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Ceres 326

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ceres 326
Out Of stock
Descriere
Pivot superior Claas Ceres 326 original, parte din gama Carraro pe care o recomandam cu incredere in vederea unor performante mai bune.  Comanda acum pentru a profita de pretul exceptional!

Pivotul este conceput la un nivel inalt de calitate si prezinta toate caracteristicile necesare pentru a functiona optim indiferent de conditii. El poate fi achizitionat atat simplu cat si ca parte din kitul complet.

Componentele kitului sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor. Acesta este mult mai recomandat fiindca inlocuirea tuturor pieselor din ansamblu conduce la un randament maxim in lucru. Din acest motiv iti venim in ajutor cu un pret special si un stoc permanent disponibil ce iti permite realizarea schimbului in timp util.

La pachet cu pivotul se ofera un certificat de garantie valabil 12 luni de zile pentru orice situatii neprevazute.

Serviciile de curierat iti pot aduce coletul in orice localitate din tara, acceptand plata ramburs la final. In acest fel ai posibilitatea de a verifica starea piesei in prezenta curierului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. De asemenea, poti ridica pachetul din depozitul nostru aflat in Bucuresti iar daca ai intrebari ne poti contacta fara ezitare.

Din partea personalului primesti consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii pieselor compatibile cu echipamentul tau. Daca ai nevoie si de un mecanic pentru montaj ti se face legatura cu echipa de interventie. Serviciile oferite de mecanici acopera si reparatiile complexe necesare cat si reviziile periodice ce iti aduc utilajul la performante mult mai mari. Pentru mai multe detalii despre service-ul mobil sau produsele din stoc suna la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod piesa: 7MVPKBX0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura