Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru tractor Claas Ceres 326

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 326
Cod produs
QIF1ZM5U-M
Out Of stock
Descriere
Coroana de butuc pentru tractor Claas Ceres 326 este o piesa originala Carraro, a carei calitate superioara este garantata.
In oferta noastra gasesti o asemenea coroana butuc la un pret exceptional. Calitatea superioara, pretul avantajos si livrarea rapida reprezinta doar cateva dintre avantajele produsului pe care il propunem spre vanzare.

Coroana contribuie la asigurarea mobilitatii tractorului, livrand cuplul de la pinioanele reductorului la butucul rotii. Acest rol important pe care il are in angrenajul transmisiei finale obliga la alegerea exclusiva a pieselor originale, de cea mai buna calitate, atunci cand intervii tehnic asupra reductorului.
Recomandam mereu achizitia componentelor de origine controlata, pentru a reduce riscul defectiunilor dese, care sa implice mai multe elemente ale angrenajului.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc tractor Claas Ceres 326 si maine poate fi a ta!
Pentru o oferta cuprinzand mai multe componente ale transmisiei finale, apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii tehnici ai firmei.
Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa.
Beneficiezi de consiliere gratuita la alegerea pieselor care te intereseaza!

Fiind o piesa originala, aceasta coroana butuc tractor Claas Ceres 326 are garantie valabila 6 luni de zile, de la data achizitiei.

Livram aceasta coroana butuc Claas Ceres 326 noua in orice regiune Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul primit, inainte de a achita.
Pentru a ridica produsul pe care l-ai comandat direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti, pe la noi.

Daca ai nevoie de o echipa specializata care sa constate defectiunile tractorului si care sa efectueze un montaj de calitate al coroanei, noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu optional, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice
Piesa face parte din angrenajul reductor din butucul rotii, fiind un element cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Dantura interioara are 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: QIF1ZM5U-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura