Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Claas Ceres 340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 340
Cod produs
S03F4QWT-S
Out Of stock
Descriere
Reductorul lucreaza la parametrii corecti daca este echipat doar cu piese originale, de cea mai buna calitate. In cazul in care coroana din butuc s-a uzat si trebuie schimbata, inlocuieste-o imediat cu aceasta coroana din butuc pentru tractor Claas Ceres 340 din imagini. Este componenta originala, recomandata de producator pentru aceasta situatie. Are o rezistenta mare la uzura si dispune de un pret foarte avantajos. Mai mult, daca este ce cautai, afla ca avem piesa pe stoc.

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc tractor Claas Ceres 340 - o comanzi imediat, cu un simplu telefon la numarul afisat.
Daca nu esti sigur ca piesa este compatibila cu utilajul tau sau daca vrei sa studiezi lista completa a pieselor din compunerea transmisiei finale, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat!

Coroana preia cuplul de la pinioane si il livreaza rotii, prin intermediul butucului.
Daca doresti mai multe detalii tehnice despre aceasta piesa ori despre alte componente din oferta noastra, consilierii nostri tehnici iti pun cu placere la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie.
De fiecare data cand cumperi piese de schimb, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc Claas Ceres 340 va ramane in garantie timp de 6 luni de la achizitie.

Coroana ajunge in toate localitatile tarii prin curier rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Vei avea optiunea sa deschizi coletul, daca vei dori sa verifici piesa primita inainte de a o plati. Poti opta sa ridici aceasta coroana butuc tractor Claas Ceres 340 si direct de la depozitul nostru de langa Bucuresti.

Vrei sa pui rapid in valoare noua coroana printr-un montaj specializat?
Lucram cu mecanici priceputi din toate judetele tarii, pregatiti sa intervina direct asupra tractorului tau si sa remedieze orice defectiune a utilajului. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: S03F4QWT-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura