Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Claas Ceres 340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
09XU68GT-A-CD
Out Of stock
Descriere
Nimic nu se compara cu satisfactia de a-ti vedea utilajul functionand la capacitatea lui maxima. Daca simti ca ar mai fi loc de un plus de putere si eficienta, ar fi momentul sa-ti asculti instinctul si sa investesti inteligent. Acest simering butuc tractor Claas Ceres 340 este o creatie tehnica de care vei avea nevoie atunci cand faci schimbari la sistemul de transmisie finala. Joaca un rol vital pentru sanatatea grupului reductor! Nu degeaba este considerat ca fiind una dintre cele mai bune investitii pe termen lung. Protejeaza o serie de piese de schimb pe care nu ti-ai dori sa le inlocuiesti prea des, avand in vedere cat sunt de scumpe.

Dam tot ce este mai bun atunci cand primim solicitarea clientului. Stim ce inseamna sa poti conta pe un profesionist atunci cand cartile nu se mai aranjeaza asa cum te-ai fi asteptat, iar utilajul tau iti joaca feste. Este momentul sa ai toata increderea sa comunici cu noi, iar impreuna vom identifica cele mai bune variante de remediu. Iti recomandam piese calitative, asa cum este si acest simering original Carraro. Te ajutam sa iti cunosti utilajul mai bine si sa beneficiezi de o super experienta tehnica. Te asistam de la achizitionare pana la montaj si mentenanta si nu renuntam pana nu ne vedem obiectivele atinse, oricare ar fi situatia care te provoaca!

Simering butuc tractor Claas Ceres 340 este piesa care adauga plusvaloare utilajului tau!

Rolul acestui simering este de a etansa grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta. Sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! In plus, protejeaza angrenajul de uzura prematura si ii asigura acestuia o functionare optima. Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, avand o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Te scoatem din impas la orice pas. Consultanta este gratuita!

Uneori poate esti depasit de situatie. Alteori nu stii care este cea mai buna varianta pentru utilajul tau. In oricare parte te-ai situa, suntem aici pentru tine! Te sfatuim, te indrumam, iti explicam. Toate acestea pentru a-ti putea mentine entuziasmul si utilajul la capacitate maxima. Ce sa faci?! Suntem pasionati de ceea ce facem si vrem sa-ti fie si tie bine! Am mai spus ca serviciul nostru de consultanta este gratuit?

Cumperi o piesa si incepi sa iti faci griji? Alaturi de noi nu ai de ce! Acest simering butuc pentru tractor Claas Ceres 340 detine si un certificat de garantie valabil 6 luni!

Trebuie doar sa te gandesti la piesa si ne si punem pe treaba! Primesti acest simering butuc tractor Claas Ceres 340 in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Ti-am mai spus ca pe site-ul nostru generos gasesti solutii pentru orice problema?

Un montaj improvizat sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai repede. Mai mult decat pierderea investitiilor, aceasta poate deveni un pericol pentru conducatorul utilajului!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura