Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Claas Ceres 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
TJ6Z5LQX-A-CD
Out Of stock
Descriere
A venit vremea sa faci imbunatatiri la sistemul de transmisie finala? S-ar putea sa ai nevoie de acest simering butuc tractor Claas Ceres 320 pentru utilajul tau. Recomandam cu toata convingerea aceasta piesa de schimb, fiindca este super bine cotata in categoria sa. Producatorul Original Carraro este o sursa inepuizabila de metode de remediu pentru utilaje, care foloseste cele mai moderne procedee de prelucrare ale pieselor. Piata tehnica este mai bogata cu aceste colectii de top, fara de care nu ne mai putem imagina depozitul.

Activitatea noastra nu este doar un complex de piese de schimb si metode de remediu. Ci si un complex de principii in baza carora functionam. Cel mai important lucru pentru noi este sa oferim clientilor un sprijin real in functionarea lor la munca. Suntem pe deplin satisfacuti atunci cand clientul culege roadele investitiilor sale, revenind la serviciile noastre ori de cate ori are nevoie!

Simering butuc tractor Claas Ceres 320 este piesa care adauga plusvaloare utilajului tau!

Rolul acestui simering este de a etansa grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta. Sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! In plus, protejeaza angrenajul de uzura prematura si ii asigura acestuia o functionare optima. Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, avand o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Te scoatem din impas la orice pas. Consultanta este gratuita!

Uneori poate esti depasit de situatie. Alteori nu stii care este cea mai buna varianta pentru utilajul tau. In oricare parte te-ai situa, suntem aici pentru tine! Te sfatuim, te indrumam, iti explicam. Toate acestea pentru a-ti putea mentine entuziasmul si utilajul la capacitate maxima. Ce sa faci?! Suntem pasionati de ceea ce facem si vrem sa-ti fie si tie bine! Am mai spus ca serviciul nostru de consultanta este gratuit?

Cumperi o piesa si incepi sa iti faci griji? Alaturi de noi nu ai de ce! Acest simering butuc pentru tractor Claas Ceres 320 detine si un certificat de garantie valabil 6 luni!

Trebuie doar sa te gandesti la piesa si ne si punem pe treaba! Primesti acest simering butuc tractor Claas Ceres 320 in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Ti-am mai spus ca pe site-ul nostru generos gasesti solutii pentru orice problema?

Un montaj improvizat sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai repede. Mai mult decat pierderea investitiilor, aceasta poate deveni un pericol pentru conducatorul utilajului!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura