Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Claas Ceres 70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
Y45PMCZ0-A-CD
Out Of stock
Descriere
Un asemenea simering butuc tractor Claas Ceres 70 este o creatie tehnica de ultima generatie, care provine dintr-un cadru super dinamic - atelierele Original Carraro! O asemenea componenta este extrem de uzuala si primeste atat de multe solicitari, incat ne vedem nevoiti sa o gazduim permanent la noi in depozit. Joaca un rol vital in functionarea sistemului de transmisie finala. Mai exact, se ingrijeste de sanatatea grupului reductor, pe care il etanseaza eficient, pentru a nu permite impuritatilor sa patrunda acolo. Asta il face sa fie o investitie pe termen lung, intrucat protejeaza o serie de piese de schimb costisitoare, pe care nu ti-ai dori sa le inlocuiesti prea des.

Nimic nu-i mai bun pentru utilajul tau, decat un lucru bine facut, la timpul potrivit! Ai grija de functionarea lui si incearca sa aduci, in acest sens, metode personalizate. Daca inca nu iti cunosti suficient de bine masinaria, ia legatura cu angajatii nostri si afla, concret, care sunt pasii de urmat pentru mentinerea lui in stare buna pe o perioada indelungata. Avem tot ce iti trebuie! Piese de schimb variate pentru toate categoriile de utilaje si o serie de angajati pregatiti sa-ti cunoasca, in detaliu, nevoile si sa actioneze pentru ele!

Simering butuc tractor Claas Ceres 70 este piesa care adauga plusvaloare utilajului tau!

Rolul acestui simering este de a etansa grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta. Sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! In plus, protejeaza angrenajul de uzura prematura si ii asigura acestuia o functionare optima. Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, avand o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Te scoatem din impas la orice pas. Consultanta este gratuita!

Uneori poate esti depasit de situatie. Alteori nu stii care este cea mai buna varianta pentru utilajul tau. In oricare parte te-ai situa, suntem aici pentru tine! Te sfatuim, te indrumam, iti explicam. Toate acestea pentru a-ti putea mentine entuziasmul si utilajul la capacitate maxima. Ce sa faci?! Suntem pasionati de ceea ce facem si vrem sa-ti fie si tie bine! Am mai spus ca serviciul nostru de consultanta este gratuit?

Cumperi o piesa si incepi sa iti faci griji? Alaturi de noi nu ai de ce! Acest simering butuc pentru tractor Claas Ceres 70 detine si un certificat de garantie valabil 6 luni!

Trebuie doar sa te gandesti la piesa si ne si punem pe treaba! Primesti acest simering butuc tractor Claas Ceres 70 in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Ti-am mai spus ca pe site-ul nostru generos gasesti solutii pentru orice problema?

Un montaj improvizat sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai repede. Mai mult decat pierderea investitiilor, aceasta poate deveni un pericol pentru conducatorul utilajului!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura