Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Claas Ceres 340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 340
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru tractorul Claas Ceres 340 este un produs original, al carui raport excelent pret/ calitate il recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau.

Te-ai saturat de piese care cedeaza dupa doar cateva utilizari?
Alege atunci acest produs original Carraro, care ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la data achizitiei.

Piesa se afla in stoc.
Specificatii tehnice:
-Numar dinti: 23
-Grosime: 30 mm

Rolul pinionului satelitar este de a transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.
Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu tractorul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.
Pentru achizitia mai multor bucati sau daca doresti si rulmentii din interior si sigurantele, adreseaza-te cu incredere departamentului nostru tehnic.
Oricare ar fi nevoile tale, impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru afacerea ta!
Cauti un service specializat in reparatii motoare utilaje, aproape de tine?

Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei - mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla tractorul, la punctul sau de lucru, si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Livram pinionul planetar in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita rambursul. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: RH85KSBJ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura