Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Claas Ceres 316

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ceres 316
Out Of stock
Descriere
Lucrand intr-un ansamblu de 3 piese identice, pinionul planetar preia forta de la capul planetarei si o livreaza rotii, prin intermediul coroanei din butuc. Rolul sau determinant pentru asigurarea mobilitatii tractorului obliga la alegerea exclusiva a pieselor originale, atunci cand se intervine tehnic asupra reductorului. Acest pinion planetar pentru tractor Claas Ceres 316 este o piesa originala, realizata de Carraro - la cele mai inalte standarde calitative. Are o constructie foarte robusta care il recomanda pentru o exploatare de anduranta, in cele mai grele conditii de lucru.
Avem piesa pe stoc, la un pret promotional.

Comanzi cu usurinta pinionul planetar daca suni la numarul de telefon afisat. Poti comanda si online, prin completarea formularului de pe site. Obtii toate informatiile care te intereseaza de la unul dintre consilierii nostri specializati, prin apel telefonic, pe email sau pe WhatsApp, in functie de modalitatea care te avantajeaza.

La fiecare achizitie beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Pinionul este in garantie 12 luni de la achizitie.

Expediem componenta in orice localitate a tarii - prin curier rapid - cu plata ramburs. Daca doresti, poti deschide coletul pentru a verifica bunurile primite inainte de a achita. Marfa se poate ridica si direct de la depozitul nostru din Bucuresti.

Cauti un service de incredere, in apropiere de tine, pentru a monta pinionul fara probleme?

Atelierul mobil al firmei este la dispozitia ta, oriunde pe teritoriul Romaniei. Lucram cu mecanici specializati din toate zonele tarii, pregatiti sa iti vina in ajutor si sa repare orice defectiune a tractorului, chiar la punctul tau de lucru. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
-Numar de dinti: 23
-Grosime: 30 mm

Cod produs: PS1KX8IF-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura