Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Claas Ceres 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 325
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru tractorul Claas Ceres 325 reprezinta alegerea perfecta pentru utilajul dumneavoastra, datorita rezistentei sporite si a pretului promotional. Piesa de origine beneficiaza de livrare imediata din stocul firmei si vine insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de la data cumpararii.
Pentru a comanda pinionul planetar Claas este suficient sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul de pe site.

Componenta are 23 de dinti si o grosime de 30 de mm. Aceasta transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.
Verificati compatibilitatea anumitor produse cu tractorul dumneavoastra cu ajutorul consultantilor nostri tehnici. De asemenea, va stam la dispozitie daca sunteti in cautarea unui atelier specializat care sa monteze corespunzator piesele de care aveti nevoie. Echipa noastra tehnica mobila se poate deplasa in orasul in care se gaseste echipamentul din dotare si poate efectua reparatiile necesare.

Pentru achizitia mai multor bucati sau daca doriti si rulmentii din interior si sigurantele, nu ezitati sa va adresati personalului calificat al firmei.
Livrarea pinionului planetar se face prin serviciul de curierat rapid, si dumneavoastra aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a efectua plata. Pentru a ridica pachetul direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: L3YDV1CQ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura