Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ceres 326

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 326
Cod produs
VDKAQRW7-SC
Out Of stock
Descriere
Indiferent de marca utilajelor pe care le detii, de puterea sau marimea lor, noi avem solutii pentru fiecare dintre ele atunci cand e nevoie. Avem constant in depozit toate produsele pe care ai putea sa le soliciti, fie daca acestea sunt din modele mai vechi, sau mai noi. Am studiat toate cataloagele, am parcurs toare review-rile. Pe scurt, daca piesa este pe piata, noi o avem. Inclusiv acest platou pinioane reductor Claas Ceres 326 Pentru noi satisfactia ta inseamna totul.

Nu exista placere mai mare pentru un antreprenor in agricultura decat sa isi priveasca utilajele cum lucreaza. Cum trag ele pe ogor, cum intorc brazda, cum maruntesc bolovanii, cum insamanteaza, cum trateaza culturile... toata gama. Are sentimentul ca nu si-a investit banii degeaba si va fi un an agricol bun, cu productii record si cu un pret pun la bursa. Apoi, pentru ca atentiei lui nu ii scapa nimic, isi propune sa sune la noi si sa ne mai intrebe de sanatate. Acum nu are nevoie de piese de schimb dar intr-o zi se va intampla, probabil la iarna la momentul reviziilor generale, cand nu mai e campanie. Un salut, ce faci, nu strica niciodata.

Platou pinioane reductor Claas Ceres 326 se serveste de catre specialist
Cele mai frecvente semne care pot indica o defectiune la nivelul platoului pinioane sunt reprezentate de un miros greu datora nivelului insuficient de lubrifiant sau datorita calitatii proaste a acestuia, ori de un zgomot puternic venit din zona caii de rulare si un raspuns problematic la comenzi. Dar e bine sa nu tragi tu concluziile. Cheama un mecanic. Ochii lui vad ceea ce noi nu vedem.

Primesti ajutorul nostru constant
Conteaza fara ezitare pe echipa ACN. Suntem astfel instruiti ca sa rezolvam problemele tehnice ale utilajelor tale. Nu una sau doua, ci toate. Echipa noastra de consultanti este in action pentru tine non stop. Ei stiu ce piesa iti trebuie, sunt pregatiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant. Este o placere sa lucrezi cu ei, fiind atat de entuziasti. Scrie-ne, suna-ne si problema ta este rezolvata.

Garantie
Pentru noi parteneriatul cu tine nu este un simplu act de vanzare cumparare. Suntem atenti la tot ce se intampla din momentul in care ne-ai solicitat si pana cand utilajul tau isi reia lucrul la capacitatea maxima. Daca se intampla ca acest platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ceres 326 sa aiba un defect de fabricatie, esti acoperit. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni.

Livrare
La noi intreaga activitate se desfasoara in timp real. Ne-ai solicitat azi? Faci o comanda? Ok, maine piesa e la tine. Cu unul din cele mai bune servicii de curierat rapid din tara. Avem grija sa ajunga in siguranta si fara situatii neplacute pe drum. Sau o poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Suntem constienti ca nu ajunge doar sa facem expedierea. Este nevoie si de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic. Desigur, la cerere iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Noi lucram doar cu mecanici buni. Ii stim pe toti.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura