Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ceres 355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 355
Cod produs
EHWTB3X5-SC
Out Of stock
Descriere
Fara indoiala ca beneficiarii tai, carora le prestezi lucrari agricole, iti pretind lucrari de calitate. Adancime mare a brazdei, fara bolovani, omogenitatea araturii. Ca sa reusesti toate acestea ai nevoie de tractoare si echipamente perfect functionale. Iar cand acestea ajung in momentul in care trebuie sa le asiguri schimbul de piese, trebuie neaparat sa o faci cu produse de calitate. Acest platou pinioane reductor Claas Ceres 355 aflat la noi in depozit este indoiala unul de calitate. L-au cerut foarte multi si a functionat perfect. Cere-l si tu.

Urmarim permanent tendintele pietei de utilaje industriale si agricole. Este una extrem de dinamica pentru ca sufera permanente imbunatatiri, inovatii. Tractoarele, de pilda, devin tot mai complexe si inglobeaza tot mai multa tehnologie inalta. Epoca digitalizarii nu le-a ocolit nici pe ele. Pe cale de consecinta si piesele de schimb urmeaza acelasi trend. Nu scapam din ochi nicio noua aparitie, nici un upgrade. Iar daca tu ai un tractor de ultima generatie care are nevoie de o piesa de schimb de ultima generatie, sa stii ca o avem. Suna si te vei convinge.

Platou pinioane reductor Claas Ceres 355 iti spune
Este bine sa stii ca, atunci cand cantitatea de lubrifiant este insuficienta, sau este de o calitate inferioara, sau diferita de cea recomandata de cartea tehnica a tractorului, exista riscul sa apara defectiuni majore la transmisie. Poate conduce la o functionare improprie a caii de rulare si, de aici, la posibile accidente grave. Nu ramane indiferent la eventualele semnale nefiresti pe care le primesti in timpul functionarii sau exploatarii utilajului.

Iar daca nu mai stii incotro sa te indrepti
Opreste-te la noi. Oaza din mijlocul desertului. Fiecare client primeste de la noi un serviciu gratuit de consultanta. Avem, insa, grija sa nu oferim sfaturi standard, pentru ca problemele nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie in miezul problemei si finalizam cu succes operatiunea de revitalizare.

Garantie
Este reconfortant sa gasesti din prima o piesa de schimb de o calitate atat de buna care detine si toate actele care o certifica! Asa se intampla si atunci cand vorbim despre acest platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ceres 355 Avem toate documentele sale. Inclusiv o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pe 6 luni. Ne-am gandit la toate.

Livrare
Odata ce te-ai lamurit care este piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa o comanda. In secunda in care primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru expediere.  Platoul pinioane va ajunge la tine in aproximativ o zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Te asteptam cu drag!

Montaj
Printre colaboratorii nostri se numara un numar de mecanici cu o vasta experienta. Nu doar din Bucuresti, ci din toata tara. Te poti folosi de serviciile lor pentru montajul senzorului la fata locului. De asemenea, daca e nevoie, te putem ajuta rapid cu un atelier mobil pentru reparatii mai complexe, eventual chiar o revizie generala. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru a afla cum poti beneficia de acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura