Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ceres 346

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 346
Cod produs
YT20IQJS-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de piese de calitate pentru reparatia tractorului tau, iti recomandam sa consulti catalogul nostru online de componente de schimb. Este cuprinzator si bine sustinut pentru fiecare categorie de ansamble, piese sau accesorii. Daca ai curiozitatea sa-l citesti, vei vedea ca e mai mult decat un site publicitar. E si placut la rasfoit. De asemenea, este si lesne de utilizat. Ajunge sa scrii numele si modelul piesei pe care o cauti in casuta pe care scrie “cautare” si iti apare imediat lista cu optiuni, fiecare foarte bine documentata. Scrie, de pilda, platou pinioane reductor Claas Ceres 346 si iti va aparea imediat pe display. Cel mai bun. Cel de la noi.

Uneori apar situatii neplacute in activitatea ta. Nu ar mai fi business daca totul ar decurge perfect, ar fi o vesnica noapte albastra pe tarm la Nisipurile de Aur. Iar asa ceva nu exista. Poate doar in vis, daca mai apuci sa dormi in campania agricola. La noi in bransa lucrurile sunt concrete ca o brazda gata intoarsa.  Daca utilajul tau are nevoie de o piesa de schimb, tu trebuie sa gasesti una. Fiabila, rezistenta, noua. In timp ce discuiesti, suni la noi. Iti livram pe loc piesa de schimb si la nevoie iti asiguram accesul la un mecanic specialist. Tractorul tau va functiona din nou iar angajatul va fi multumit. Un camp verde perfect este relatia noastra. Nu o poate distruge nimeni.

Platou pinioane reductor Claas Ceres 346 se serveste de catre specialist
Cele mai frecvente semne care pot indica o defectiune la nivelul platoului pinioane sunt reprezentate de un miros greu datora nivelului insuficient de lubrifiant sau datorita calitatii proaste a acestuia, ori de un zgomot puternic venit din zona caii de rulare si un raspuns problematic la comenzi. Dar e bine sa nu tragi tu concluziile. Cheama un mecanic. Ochii lui vad ceea ce noi nu vedem.

Primesti ajutorul nostru constant
Conteaza fara ezitare pe echipa ACN. Suntem astfel instruiti ca sa rezolvam problemele tehnice ale utilajelor tale. Nu una sau doua, ci toate. Echipa noastra de consultanti este in action pentru tine non stop. Ei stiu ce piesa iti trebuie, sunt pregatiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant. Este o placere sa lucrezi cu ei, fiind atat de entuziasti. Scrie-ne, suna-ne si problema ta este rezolvata.

Garantie
Pentru noi parteneriatul cu tine nu este un simplu act de vanzare cumparare. Suntem atenti la tot ce se intampla din momentul in care ne-ai solicitat si pana cand utilajul tau isi reia lucrul la capacitatea maxima. Daca se intampla ca acest platou pinioane reductor pentru tractor Claas Ceres 346 sa aiba un defect de fabricatie, esti acoperit. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni.

Livrare
La noi intreaga activitate se desfasoara in timp real. Ne-ai solicitat azi? Faci o comanda? Ok, maine piesa e la tine. Cu unul din cele mai bune servicii de curierat rapid din tara. Avem grija sa ajunga in siguranta si fara situatii neplacute pe drum. Sau o poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Suntem constienti ca nu ajunge doar sa facem expedierea. Este nevoie si de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic. Desigur, la cerere iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Noi lucram doar cu mecanici buni. Ii stim pe toti.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura