Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Ceres 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ceres 65
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior Claas Ceres 65 te ajuta sa iti desfasori activitatea in conditii de inalta eficienta si precizie deoarece este o productie originala Carraro. Aceasta gama este definita prin calitate superioara si rezistenta indelungata, de aceea o recomandam cu mare incredere.

El este ofertat la un pret accesibil si se poate ridica din stocul nostru permanent disponibil aflat in Bucuresti. Recomandarea este sa achizitionezi kitul complet deoarece specialistii sugereaza schimbarea tuturor pieselor deteriorate din ansamblu. De aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului, acesta fiind format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii suplimentare. Contacteaza-ne la unul din numerele afisate si te ajutam la identificarea corecta a fiecarei piese dorite, deoarecem achizitiile noi sunt urmate de consultanta tehnica gratuita.

Pentru acest pivot superior Claas Ceres 65 garantia este valabila 1 an de zile, timp in care nu platesti suplimentar daca apar situatii neprevazute.

Coletul se livreaza la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat. Mentioneaza la plasarea comenzii daca doresti ca piesa sa fie achitata dupa verificarea in prezenta curierului, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Montajul il poti lasa in seama mecanicilor nostri deoarece ei se prezinta direct la punctul de lucru al echipamentului. Serviciile oferite de acestia iti pot fi de ajutor si daca utilajul necesita revizii periodice, cat si daca apar defectiuni tehnice majore. Afla mai multe contactand departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei: DVWT2RZ6-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura