Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Cergos 355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Cergos 355
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior pentru tractor Claas Cergos 355 face fata cu succes exploatarii de lunga durata datorita materialelor de inalta calitate folosite la fabricare. El este o o componenta din gama pieselor originale Carraro, de aceea orice specialist in domeniu te va indruma spre achizitionarea lui in schimbul celui vechi.

Datorita stocului nostru permanent disponibil poti beneficia de pivot in cel mai scurt timp, avand un pret foarte avantajos. Specialistii nostri recomanda inlocuirea tuturor pieselor uzate din ansamblu de aceea iti oferim un pret special la achizitionarea kitului complet. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Garantia acestui pivot este de un an de zile si iti aduce un model nou in cazul unei situatii neprevazute.

Trimite-ne datele locatiei tale acum daca doresti sa realizezi schimbul a doua zi lucratoare. Piesa iti va fi adusa de serviciile de curierat care vor incasa rambursul dupa verificarea ei in prezenta curierului. De asemenea, poti ridica coletul si direct de la sediul nostru din Bucuresti.

Compatibilitatea piesei cu utilajul cat si alte detalii despre produsele din stoc le poti discuta cu unul din consilierii nostri tehnici. Suna si daca ai nevoie de ajutor la montaj deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Acestia pot fi solicitati ulterior si daca utilajul tau se afla in stare proasta si necesita reparatii complexe.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: CVZ7KHGU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura