Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Cergos 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Cergos 335
Out Of stock
Descriere
Din stocul de piese originale Carraro iti ofertam acest pivot superior Claas Cergos 335 la un pret foarte avantajos. Gama acestor produse este cunoscuta de specialistii in domeniu drept cea mai buna alegere, de aceea o recomandam cu incredere.

Pivotul prezinta multiple caracteristici importante care ajuta la functionare optima in orice conditii, cele mai importante fiind rezistenta, eficienta si fiabilitatea. El se poate achizitiona atat simplu cat si ca parte din kitul nostru complet.

Componentele kitului sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale. Acestea sunt recomandate pentru a schimba toate piesele uzate din ansamblu si ti le ofertam la un pret special.

Garantia pe care o primesti la achizitionarea pivotului este valabila 12 luni de zile.

Pentru livrare ia legatura cu unul din consilierii nostri tehnici si lasa-i datele locatiei tale. Vei beneficia de piesa a doua zi lucratoare si poti achita rambursul dupa verificarea ei in prezenta curierului.

Esti asteptat si la sediul din Bucuresti unde stocul pieselor de origine Carraro este permanent disponibil.

Te putem ajuta sa verifici compatibilitatea piesei cu uitlajul tau si te punem in contact cu mecanicii nostri pentru montaj. Daca echipamentul necesita si reparatii complexe sau revizii periodice, ei pot intervenii direct la punctul tau de lucru.

Esti interest de acest serviciu sau de pivotul superior Claas Cergos 335? Suna acum la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa este: U5QIAPBV-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura