Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Claas Cergos 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Cergos 335
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru tractorul Claas Cergos 335 este o piesa originala, care beneficiaza de disponibilitate de livrare imediata, din stoc propriu. Pinionul satelitar nou ajunge la dumneavoastra insotit de factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.
Puteti comanda piesa cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Pinionul are 23 de dinti si o grosime de 30 de mm. Rolul acestuia este de a transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.
Calitatea superioara a produsului il trasforma in alegerea ideala pentru utilajul dumneavoastra. Pentru ca stim ca la fel de importanta ca piesa in sine este si montarea acesteia, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra tractorului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, adresati-va unuia dintre consilierii nostri tehnici!

Inainte de a plasa o comanda, verificati compatibilitatea pieselor care va intereseaza cu tractorul din dotare, cu ajutorul unuia dintre tehnicienii firmei. Va oferim consiliere si asistenta daca doriti sa achizitionati mai multe bucati sau daca aveti nevoie si de rulmentii din interior si de sigurante.
Livram pinionul planetar in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Produsul ajunge in posesia dumneavoastra in cel mai scurt timp, si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: YVOQ5U9L-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura