Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Claas Cergos 330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Cergos 330
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru tractorul Claas Cergos 330, nou, original Carraro, se afla in stoc la un pret promotional.

Disponibilitatea imediata pentru livrare si garantia valabila 1 an, de la momentul achizitiei, reprezinta principalele avantaje ale pinionului satelitar.

Specificatii tehnice:
-Numar dinti: 23
-Grosime: 30 mm

Rolul piesei este de a transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.

Inainte de a plasa o comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre tehnicienii firmei.

Daca doresti si rulmentii din interior si sigurantele, sau pentru achizitia mai multor bucati, adreseaza-te cu incredere departamentului nostru tehnic!

Cauti un service specializat, unde sa poti monta cu usurinta pinionul?

Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei - mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla tractorul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede. Interventia se va realiza la punctul de lucru al utilajului, in cel mai scurt timp de la solicitare. Nu ezita sa iei legatura cu unul dintre consilierii firmei, pentru informatii suplimentare despre acest serviciu!

Livram pinionul planetar in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: B5WPJD81-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura