Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CX70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CX70
Out Of stock
Descriere
Poti beneficia de un pret special fie ca achizitionezi pivotul superior Case CX70 separat fie ca doresti kitul complet. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate avand o calitate excelenta.

Caracteristicile cele mai avantajoase sunt eficienta si rezistenta la multiplele solicitari aduse, fiind o piesa originala Carraro. Aceasta gama este foarte cunoscuta pentru exploatarea indelungata oferita, de aceea mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

Comanda acum si poti ridica coletul in cel mai scurt timp, impreuna cu certificatul de garantie valabil 1 an.

Daca doresti sa livram piesele in alta localitate, vom apela la serviciile de curierat pentru a ti le livra a doua zi lucratoare. Plata in acest caz o poti achita curierului dupa ce deschizi coletul in prezenta lui, verificand astfel integritatea piesei.

Consilierii nostri tehnici doresc sa te ajute la intretinerea corecta a utilajului, de aceea iti ofera consultanta gratuita. De asemenea iti gasesc cel mai apropiat mecanic pentru a interveni rapid in cazul unor defectiuni aparute la utilaj. Suna si daca doresti sa programezi montajul piesei la acesta!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: C24JXGRU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura