Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor New Holland T4.105LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor New Holland T4.105LP
Out Of stock
Descriere
Calitatea pieselor de schimb originale si beneficiile asociate acestora ne determina sa iti recomandam articole din stocul nostru Carraro. Acest pivot superior pentru tractor New Holland T4.105LP este un astfel de exemplu care prezinta caracteristici necesare unei exploatari de durata.

El se poate achizitiona atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet. Componentele kitului sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, fiind oferit la un pret special.

Garantia lui este valabila 1 an de zile, timp in care nu se aplica plati suplimentare in cazul unor situatii neprevazute.

Pentru a beneficia de piesa sau kitul complet ia legatura cu consilierii notri tehnici si lasa-le datele locatiei tale. Coletul va fi livrat pentru a doua zi lucratoare cand il poti verifica in prezenta curierului. Rambursul se achita la final, dupa ce te-ai asigurat ca piesa primita este cea dorita.

Daca esti din Bucuresti poti ridica coletul din sediul firmei noastre, unde te asteptam cu drag.

Pentru mai multe detalii sau pentru a verifica compatibilitatea piesei cu utilajul, contacteaza-ne acum! Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de un mecanic care sa iti monteze piesa corect sau sa efectueze reviziile necesare echipamentului.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: YA0K2T84-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura