Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110
Cod produs
VMOLZ03N-ES
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de aceasta bucsa pivot inferior New Holland LB110 cat mai rapid pentru a-ti relua activitatea? Stim cat de important este pentru tine sa profiti de fiecare moment. In domeniul in care activezi timpul inseamna bani pentru ca munca pe care o desfasori se transforma in lucrari. Te ajutam sa iti onorezi proiectele la timp, punandu-ti la dispozitie resursele de care ai nevoie. Bucsa pe care noi ti-o recomandam este realizata din materiale de cea mai buna calitate. Fiind o piesa originala, este special conceputa pentru buldoexcavatorul pe care il detii.

Ne preocupa durata de viata a utilajelor tale si astfel iti punem la dispozitie nu doar piese! Zilnic investim timp in serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Contacteaza-ne si tu pentru a beneficia de consultanta gratuita in recomandarea pieselor de care ai cu adevarat nevoie. De asemenea, nu trebuie sa te mai preocupe faptul ca pierzi timpul. Echipa noastra iti va trimite produsele comandate in maxim 48 de ore, exact la sediul tau. De acum nu mai esti singur in acest drum catre succes, pentru ca vom fi alaturi de tine in solutionarea oricarei probleme!

Bucsa pivot inferior New Holland LB110 este o piesa rezistenta ce necesita un schimb foarte rar!

Bucsa pivot inferior este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Ea are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca ne dorim sa fii cat mai multumit, la achizitia de o bucsa pivot inferior New Holland LB110 exceptionala, vei primi si o garantie. Aceasta este valabila 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o bucsa pivot inferior New Holland LB110 prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura