Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110
Cod produs
0MA94HEW-RE
Out Of stock
Descriere
Set pivot inferior New Holland LB110 - o alegere inspirata ce se va transforma intr-o investitie inteligenta, pe termen lung! O componenta origanala Carraro, setul nostru nu se dezice. Puternic, performant si curajos, acesta va contribui semnificativ la buna functionare a utilajului. Prezenta sa este mai mult decat necesara! Il comanzi, il montezi, si voila: utilajul tau va munci eficient, iesind in evidenta datorita fortei de care va da dovada. Mai mult, buldoexcavatorul tau are o reputatie de pastrat! Iar unui astfel de personaj nu ii poti oferi decat piese de schimb la o calitate superioara. Nu te mai zgarci! A venit momentul sa faci cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii!

Fie ca vrei sa afli cat mai multe despre o piesa de schimb, fie ca esti in cautarea unor solutii eficiente si rapide, stii unde ne poti gasi! Apeleaza-ne cu incredere. Tu ne povestesti ce s-a intamplat, iar noi punem un diagnostic. Te vom sfatui asa cum stim mai bine, indrumandu-te spre identificarea solutiei eficiente si rapide de care ai nevoie. Unde-s doi, puterea creste, iar problemele n-au nicio sansa. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale! La cat mai multe activitati rezolvate cu brio!

Set pivot inferior New Holland LB110 - alegerea potrivita! Cautarile tale au luat sfarsit! Vorbeste cu noi!
Piesele de schimb - un complex de vitamine pentru utilaj! De la cea mai mica piesa de schimb, pana la cea mai mare, toate au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Scopul lor vizeaza functionarea eficienta a utilajului. Astfel, un asemenea set pivot inferior New Holland LB110 are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Performanta nu este imposibila! Apeleaza-ne cu incredere!
Suntem la curent cu tot ceea ce se intampla! Stim ce ii trebuie utilajului pe care il detii. Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, alaturi de noi, serviciul de consultanta tehnica este gratuit. Cat despre beneficiile pe care ti le oferim, se numara:
• Identificarile rapide, concrete si sigure
• Solutiile personalizate in functie de modelul de utilaj pe care il detii
• Interventiile la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii in ceea ce priveste montajul

Garantie
Poti achizitiona aceasta piesa de schimb fara sa te gandesti de doua ori! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru buldoexavator New Holland LB110 este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Stim cat de pretios poate fi timpul. Imediat ce tu ne contactezi telefonic sau completezi cererea noastra, ne apucam de pregatirea exemplara a coletului. Piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cel mai rapid serviciu de curierat! In cazul in care, timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de care ai nevoie.

Montaj
Un montaj desavarsit din orice punct de vedere = o afacere prospera ce merge ca pe roate! Indiferent de usurinta cu care o piesa poate fi montata, alege sa apelezi la ajutorul specialistilor din domeniu. Sfatul acestora este sfant! In plus, utilajul tau iti va multumi!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura