Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB85
Cod produs
L6AKMGWY-RE
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui astfel de set pivot inferior New Holland LB85 original Carraro, il gasesti nerabdator in depozitul nostru! Datorita calitatii sale superioare, setul nostru are multe de demonstat. Pus pe fapte mari, acesta va ajunge la tine alaturi de garantia ca va rezista temeinic la exploatare intensa. Cu un asemenea ajutor de nadejde, nu trebuie sa iti mai faci griji! Setul nostru isi ia rolul in serios, fiind familiarizat cu ideea de munca intensa si solicitanta. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia, optand pentru piese de schimb la o calitate indoielnica! Alege-le pe cele fara de cusur si apuca-te de treaba! Echipat corespunzator, utilajul tau va fi de nerecunoscut!

Atunci cand te afli intr-un impas, tinzi sa crezi ca afacerea ta nu isi va mai reveni! Insa, noi iti vom demonstra contrariul. Nu ezita sa ne contactezi! Iti vom intinde o mana de ajutor cat mai repede cu putinta, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Impreuna, vom identifica solutia eficienta si rapida pentru situatia neplacuta cu care te confrunti. Zi de zi, ne documentam pentru a fi pregatiti. Avem raspunsurile la noi! In plus, iti vom raspunde prompt. Stim ca timpul nu sta pe loc in acest domeniu.

Set pivot inferior New Holland LB85 - calitatea face diferenta! Suna-i pe agentii nostri acum!
Piesele de schimb - un complex de vitamine pentru utilaj! De la cea mai mica piesa de schimb, pana la cea mai mare, toate au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Scopul lor vizeaza functionarea eficienta a utilajului. Astfel, un asemenea set pivot inferior New Holland LB85 are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Performanta nu este imposibila! Apeleaza-ne cu incredere!
Suntem la curent cu tot ceea ce se intampla! Stim ce ii trebuie utilajului pe care il detii. Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, alaturi de noi, serviciul de consultanta tehnica este gratuit. Cat despre beneficiile pe care ti le oferim, se numara:
• Identificarile rapide, concrete si sigure
• Solutiile personalizate in functie de modelul de utilaj pe care il detii
• Interventiile la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii in ceea ce priveste montajul

Garantie
Poti achizitiona aceasta piesa de schimb fara sa te gandesti de doua ori! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB85 este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Stim cat de pretios poate fi timpul. Imediat ce tu ne contactezi telefonic sau completezi cererea noastra, ne apucam de pregatirea exemplara a coletului. Piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cel mai rapid serviciu de curierat! In cazul in care, timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de care ai nevoie.

Montaj
Un montaj desavarsit din orice punct de vedere = o afacere prospera ce merge ca pe roate! Indiferent de usurinta cu care o piesa poate fi montata, alege sa apelezi la ajutorul specialistilor din domeniu. Sfatul acestora este sfant! In plus, utilajul tau iti va multumi!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura