Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator New Holland LB85
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa achizitionezi un pivot superior pentru buldoexcavator New Holland LB85 gasesti modelul original Carraro disponibil in stocul nostru.

El este un articol recomandat de specialistii nostri datorita calitatii materialelor si a timpului indelungat de exploatare. De asemenea, fie ca achizitionezi pivotul separat sau doresti kitul nostru complet, pretul oferit este unul special.

Componentele kitului sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Piesele vin insotite si de un certificat de garantie valabil 1 an care sa inlocuiasca platile suplimentare in cazul unor situatii neprevazute.

Ridicarea lor se face direct de la sediul firmei noastre din Bucuresti sau ne poti lasa adresa ta pentru a le ridica de la curier. In acest caz verificarea coletului in prezenta lui este recomandata deoarece te poti asigura de integritatea pieselor inainte de efectuarea rambursului.

Daca doresti sa programezi si montajul pieselor tot la noi, avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Suna unul din consilierii nostri tehnici pentru detalii suplimentare despre acest serviciu sau despre produsele noastre disponibile.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul produsului este: SQ94O1CV-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura