Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator New Holland 655E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator New Holland 655E
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior New Holland 655E il poti achizitiona atat separat cat si alaturi de alte piese din kitul nostru complet. Componentele sale sunt pivotul superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Toate piesele sunt originale Carraro si sunt fabricate la standarde inalte, astfel incat sa beneficiezi de durabilitatea acestora in activitatea intreprinsa.

Cand comanzi piesa/piesele, vei primi un certificat de garantie valabil 1 an pe care il poti folosi daca intampini situatii rare in care piesa este defecta.

Produsele achizitionate sunt livrate oriunde in tara, timpul de livrare fiind foarte scurt. Plata se face la final, deoarece prioritara este verificarea coletului si a integritatii pieselor primite.

Daca esti din Bucuresti ai ocazia sa ne vizitezi la sediul firmei noastre, ridicand piesa personal de la consilierii nostri tehnici.

Contacteaza-ne daca te putem ajuta cu mai multe informatii despre produsele noastre sau serviciile de interventie la care poti apela cand apar probleme tehnice la utilajul tau.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: GMQA46ET-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura