Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior spate New Holland LM7.42

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM7.42
Cod produs
94I3PN7T-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior spate New Holland LM7.42 original Carraro este compatibil si cu New Holland LM7.42NRC ! Beneficiile acestui pivot superior sunt multiple. Piesa de schimb este recomandarea noastra ferma. Ce sa mai du-te vino, componenta a suportat cu stoicism fiecare exploatare la care a fost supusa. Motivul pentru care acest pivot este remarcabil se regaseste inca in locul de unde provine: executat in cele mai moderne fabrici, din materiale extra rezistente, de mainile experte ale celor de la Carraro!

Fiind special conceput pentru a asigura o miscare fluida si precisa, pivotul superior faciliteaza manevrabilitatea utilajului tau. Indiferent de terenul sau mediul in care operezi, vei avea controlul deplin asupra echipamentului, ceea ce iti va permite sa lucrezi cu eficienta si precizie. Un alt aspect important al pivotului nostru superior este siguranta. Componenta este proiectata sa ofere stabilitate si sa reduca riscul de accidente sau defectiuni in timpul utilizarii. Astfel, poti avea incredere in performanta sa si te poti concentra pe sarcinile tale fara griji suplimentare.

Un pivot superior spate New Holland LM7.42 este o componenta premium!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte spate preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie
Un pivot superior spate New Holland LM7.42 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Comanda acest pivot superior punte spate pentru incarcator telescopic New Holland LM7.42 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura