Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte fata New Holland LM7.35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM7.35
Cod produs
Q4BXANP9-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior fata New Holland LM7.35 original Carraro este partenerul tau de incredere in lucrarile de constructie! Aceasta componenta esentiala este conceputa cu precizie pentru a rezista la cele mai dificile conditii de lucru. Indiferent de dimensiunile sale mici, pivotul superior joaca un rol vital in functionarea corecta si eficienta a utilajului tau. Nu mai sta pe ganduri! Descopera acum gama noastra variata de pivot superior si fii pregatit sa transformi utilajele tale in adevarate masinarii de performanta. Componenta noastra calitativa este perfect compatibila si cu: New Holland LM7.35NRC!

Alege pivotul superior si experimenteaza nivelul urmator de eficienta si succes! Fabricat din materiale de inalta calitate, produsul iti ofera durabilitate si rezistenta remarcabile. Poti conta pe el pentru a face fata uzurii si stresului constant la care este supus in timpul lucrarilor tale. Indiferent daca este vorba de sapaturi in teren dificil sau de manipularea incarcaturilor grele, pivotul asigura o performanta optima.

Un pivot superior fata New Holland LM7.35 este un produs de incredere!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Servicii perfecte, fara costuri ascunse!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie
Un pivot superior fata New Holland LM7.35 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Livrare
Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Comanda acest pivot superior punte fata pentru incarcator telescopic New Holland LM7.35 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura