Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75
Cod produs
KXLJUH69-ES
Out Of stock
Descriere
O data ce vei incerca aceasta bucsa pivot inferior New Holland LB75 de calitate, o vei alege de fiecare data! Spunem cu incredere acest lucru pentru ca este realizata din aliaje premium, ceea ce o face incredibil de rezistenta. Aceasta piesa este disponibila pe site-ul nostru, intr-un numar mare de bucati, astfel incat sa o poti gasi de fiecare data cand ai nevoie. Un mare avantaj al sau este ca are o durata mare de exploatare si necesita un schimb foarte rar. Astfel, vei economisi mult timp si bani pe termen lung.

Iti recomandam sa utilizezi de fiecare data doar piese originale pentru ca, alaturi de acestea, masinariile tale vor munci mai mult. Stim cat este de important sa te tii de cuvant din punct de vedere al termenelor de finalizare ale lucrarilor tale. Pentru acest lucru ai nevoie de utilaje performante, apte de munca si de o echipa care sa te sustina. Apeleaza la noi de fiecare data cand ai nevoie de o piesa noua sau atunci cand dai de necaz. Intr-un timp foarte scurt venim cu cele mai inovatoare solutii, astfel incat sa te poti reintoarce pe teren.

Bucsa pivot inferior New Holland LB75 este o piesa de nerefuzat care contribuie la performanta buldoexcavatorului tau!

Bucsa pivot inferior are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Ea este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca suntem profesionisti, iti oferim o bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB75 insotita de un certificat de garantie. Certificatul este valabil 6 luni de la achizitie si se regaseste in colet.

Contacteaza-ne!  Pentru noi distanta nu este o problema! In 24-48 de ore vom trimite bucsa pivot inferior New Holland LB75 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura