Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB75.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75.B
Cod produs
1R5K4NIS-ES
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior New Holland LB75.B este realizata din materiale de cea mai buna calitate. Utilajele tale au nevoie de piese pe care sa se poata baza pentru a da randamentul maxim. Munceste cu drag,  alaturi de acestea si vei vedea cum rezultale muncii voastre se vor imbunatati! Iti punem la dispozitie un stoc variat de piese care mai de care mai rezistente, pentru a te convinge de avantajele lor. Site-ul nostru este plin de produse originale, ce au devenit preferatele multor detinatori de utilaje!

Pozitioneaza-te in fata competitorilor tai, fiind mereu in pas cu ultimele tendinte in materie de piese. Produsele moderne vin la pachet cu multe imbunatatiri fata de cele aparute pe piata de mai mult timp. Iti recomandam sa investesti in imbunatatirea afacerii tale pentru a obtine profitul mult visat. Nu ezita sa iei legatura cu noi de fiecare data cand ai nevoie de o recomandare sau un sfat din partea unor specialisti. Echipa noastra este gata sa te conoasca! Impreuna vom depasi orice obstacol vei intampina in aceasta aventura, in cel mai eficient mod!

Bucsa pivot inferior New Holland LB75.B este piesa rezistenta in care poti avea incredere!

Bucsa pivot inferior este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Ea are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca ne dorim sa fii cat mai multumit, la achizitia de o bucsa pivot inferior New Holland LB75.B exceptionala, vei primi si o garantie. Aceasta este valabila 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o bucsa pivot inferior New Holland LB75.B prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura