Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator New Holland NH85TLB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85TLB
Out Of stock
Descriere
Pivot pentru buldoexcavator New Holland NH85TLB este o piesa de calitate superioara, ce se afla in stocul nostru la un pret foarte bun.

Piesa este originala Carraro.

Fii foarte atent/atenta la piesele pe care le achizitionezi, deoarece nu toate sunt originale! Pivotii au un rol important in deplasarea si precizia manevrarii vehiculului. Astfel, siguranta ta va fi marita daca vei alege piese de calitate superioara deoarece sunt mai rezistente.

Specialistii sustin ca inlocuirea periodica a pivotilor contribuie considerabil la cresterea duratei de exploatare a capetelor de bara prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. Componenta poate fi comandata ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:

pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Comanda se face sunand la numarul afisat sau completand formularul de pe site-ul nostru. Daca iti este mai usor, ne poti contacta si pe whatsapp.

Pentru achizitionarea oricarei piese noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Beneficiezi de certificatul de garantie timp de 1 an, de la momentul achizitiei.

Stim cat de important este timpul pentru tine si afacerea ta, asa ca livrarea are loc in doar doua zile lucratoare, indiferent unde te-ai afla in tara. Mai mult, plata se poate face ramburs. In cazul in care doresti sa ridici pivotul personal, te asteptam la sediul nostru din Bucuresti, de luni pana vineri.

Ai nevoie de un service specializat pentru reparatii sau montaj? In acest caz, echipa noastra de mecanici colaboratori vine direct in locul in care se afla utilajului tau. Pentru mai multe detalii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:
pivotul are distanta dintre centrele gaurilor de 65mm
inaltimea totala este de 57-58mm
diametrul la bucsa este de 28mm
Codul produsului este: YAK89LXQ-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura