Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland 675

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675
Cod produs
2ILJ1BWU-ES
Out Of stock
Descriere
Plaseaza-ti afacerea in top, fiind in pas cu ultimele tendinte in materie de utilaje! In domeniul tau de activitate este important sa tii pasul cu noile piese, intrucat acestea vin la pachet cu anumite avantaje. Printre ele se numara rezistenta si performanta. Pe site-ul nostru gasesti piese de calitate exceptionala pe care nu le poti refuza. Iti recomandam o bucsa pivot inferior New Holland 675 originala, ce se va potrivi de minune buldoexcavatorului tau. Un avantaj este ca aceasta se potriveste si la modelul New Holland 675E.

Depozitul nostru are un stoc variat de produse care abia asteapta sa le incerci. De la cea mai mica, la cea mai mare, acestea sunt atent verificate de specialistii nostri pentru a corespunde standardelor de calitate. Echipa noastra este in permanenta crestere pentru a-ti putea oferi cele mai bune servicii, ce te vor ajuta sa iti usurezi munca. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne atunci cand intampini vreo problema sau daca nu esti sigur de alegerea pieselor tale. Reprezentantii nostri te vor ajuta prin intermediul serviciului de consultanta cu cele mai bune solutii astfel incat sa nu mai pierzi nici un moment.

Bucsa pivot inferior New Holland 675 iti ajuta buldoexcavatorul sa reziste mai mult!

Bucsa pivot inferior are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Ea este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca suntem profesionisti, iti oferim o bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland 675 insotita de un certificat de garantie. Certificatul este valabil 6 luni de la achizitie si se regaseste in colet.

Contacteaza-ne!  Pentru noi distanta nu este o problema! In 24-48 de ore vom trimite bucsa pivot inferior New Holland 675 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura