Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Same Fortis 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
FX16NEMD-CD
Out Of stock
Descriere
Dragostea pentru domeniul utilajelor e scanteia de la care a pornit totul. Ea ne alimenteaza si in prezent, semn ca e puternica si durabila. Vrem sa o impartasim si cu tine, caci ce sens ar avea sa o tinem doar pentru noi?! Asa ca, fiind constienti de importanta zicalei care ne spune ca daruind vei dobandi, iti daruim cunostintele noastre. Cu pasiunea ce ne caracterizeaza iti recomandam aceasta coroana reductor tractor Same Fortis 160 care iti va usura simtitor viata. Cum? Oferindu-ti libertate de miscare, fiindca durabilitatea acestei componente este remarcabila!

Noi credem in valoarea pe care piesele de calitate o pot aduce afacerii tale. Utilajul tau se va lasa foarte usor convins de un asemenea produs. Este nevoie doar sa il alegi pe cel potrivit si sa acorzi atentie specificatiilor referitoare la montaj si la utilizare. Daca nu te lasi convins de recomandarile altora, lasa-te induplecat de randamentul pe care il va da utilajul. Beneficiaza de ofertele de piese pe care firma noastra ti le pune la dispozitie. Incearca acesta componenta durabila, originala Carraro!

Coroana reductor tractor Same Fortis 160 e mai presus de calitatea pe care ti-ai imaginat-o!

Sa trebuiasca sa fii singurul care stie fiecare detaliu si fiecare lucrusor al utilajului si al afacerii e extrem de complicat. Asa ca iti intindem o mana de ajutor. Iti povestim noi despre piese. De exemplu, aceasta coroana pentru transmisia finala e menita sa sporeasca cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale.

Nimic nu e irealizabil cand esti manat de pasiune!

Poate ca am mai spus asta, dar o mai spunem o data. Pasiunea e cea care ne hraneste si care ne impinge zilnic sa devenim mai bun, sa ravnim la mai bine. Tot pasiunea e cea care nu ne da voie sa te lasam fara piesa de care ai nevoie. Si tot pasiune ne indeamna sa te indreptam si pe tine spre drumul pieselor calitative. Nu stii care sunt acelea? Contacteaza-ne si vei afla! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Eventualele defectiuni din fabrica nu trebuie sa fie motiv de ingrijorare pentru tine. Aceasta coroana reductor pentru tractor Same Fortis 160 beneficiaza de o garantie de 6 luni!

Nu vrem sa fim noi cei care te tinem pe loc. Asa ca facem tot posibilul ca aceasta coroana reductor tractor Same Fortis 160 sa ajunga la tine in 24 de ore oriunde ai fi in tara. Te indemnam sa descoperi pe site-ul nostru o multime de piese calitative!

Esti responsabil pentru deciziile pe care le iei. Asa ca alege cu responsabilitate felul in care te raportezi la montaj. Opteaza sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate! Aceasta componenta este potrivita si pentru modelul 160.4.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura