Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Same Fortis 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 150
Cod produs
56MZ4CE8-AT
Out Of stock
Descriere
Nu mai e cazul sa pierzi vremea comparand oferte, online sau offline. Ai la indemana tot ce-ti trebuie ca sa-ti repui tractorul pe pozitie. Cu o coroana transmisie finala tractor Same Fortis 150 iti readuci la viata utilajul si poti fi sigur ca te va tine. Este o piesa originala Carraro, produsa la cele mai inalte standarde de calitate si precizie, ca tu sa poti obtine maxim de la tractorul tau. Piesa se poate monta si pe modelul Same Fortis 150.4.

Viata e un melanj de bune si rele, dar noua ne plac cele bune si le oferim clientilor nostri tot sprijinul de care au nevoie pentru intretinerea utilajelor lor. Suna-ne si expertii nostri iti stau la dispozitie in permanenta, pentru ca tu sa iti rezolvi rapid problemele tehnice in exploatarea utilajelor tale. Ai doar de castigat, iar afacerea ta va creste cat vezi cu ochii!

Coroana transmisie finala tractor Same Fortis 150 - cu ea, tractorul tau va fi ca nou din nou!
Poate nu stiai, dar o coroana reductor Same Fortis 150 joaca un rol esential in angrenajul transmisiei finale. Este una din cele mai importante componente ale ansamblului, intrucat ea ajuta la sporirea cuplului, cu impact puternic asupra randamentului pe care il da utilajul tau. De aceea trebuie sa te asiguri ca folosesti o piesa de cea mai buna calitate.

Intrebarile tale isi gasesc raspunsurile la noi!
N-ai cum sa le stii pe toate, mai bine intrebi expertii! Cu sfaturi avizate, intretinerea utilajelor tale este mult mai simpla. Stim ca nu-ti plac sincopele in activitate, de aceea iti oferim serviciul de consultanta gratuita. Te informezi rapid si simplu in privinta pieselor de schimb necesare si a ce mai ai de facut pentru o mentenanta corespunzatoare. Iar utilajele tale vor merge brici, la fel si afacerea ta. Contacteaza-ne!

N-ai niciun motiv de ingrijorare, aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Same Fortis 150 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Factura si certificatul de garantie se regasesc in colet.

Promptitudinea este lege pentru noi. Nu vrem sa-ti irosim timpul, asa ca iti livram coroana transmisie finala Same Fortis 150 super rapid, in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Poti ridica piesa si de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Fiecare piesa are particularitatile sale, de aceea trebuie sa acorzi o atentie deosebita montajului. Caci, oricat de calitativa ar fi piesa, daca nu e montata corespunzator, poti da si de alte probleme. Asigura-te ca este pozitionata corect, dar si ca lubrifierea este optima. De asemenea, ar trebui refacuta etanseitatea ansamblului reductor cu simeringuri si oringuri noi. Iar in cazul unei danturi deformate, ideal ar fi sa inlocuiesti si pinioanele. Astfel, tractorul tau va functiona impecabil o perioada mai mare decat cea pe care o acopera garantia. Cel mai bine e sa lasi montajul in seama unor persoane calificate. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi o echipa.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura