Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Same Fortis 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
G8B6RVXZ-CD
Out Of stock
Descriere
Stim foarte bine ca speranta nu face niciun rau omului, ci, dimpotriva, ii usureaza viata. Noi avem certitudinea ca piesele de schimb calitative sunt datatoare de speranta si aducatoare de momente de relaxare si liniste. Drept care, iti recomandam aceasta coroana reductor tractor Same Fortis 150 care se prezinta ca fiind o componenta durabila faurita cu mare grija la detalii. Esti pregatit sa iti oferi ceea ce meriti? Esti constient ca meriti ce e mai bun?

Firma noastra doreste sa ajute antreprenorii care activeaza in domeniul agriculturii si in cel al constructiilor. Prin urmare, ea s-a concentrat pe procurarea de piese de schimb asemenea acestei componente calitative originale Carraro. Din aceasta postura te putem avertiza ca produsele de inalta calitate au placuta caracteristica de a sustine performanta. Odata ce le incerci apare posibilitatea sa ramai sedus de valoarea lor. Si e bine sa fie asa!

Coroana reductor tractor Same Fortis 150 e mai presus de calitatea pe care ti-ai imaginat-o!

Sa trebuiasca sa fii singurul care stie fiecare detaliu si fiecare lucrusor al utilajului si al afacerii e extrem de complicat. Asa ca iti intindem o mana de ajutor. Iti povestim noi despre piese. De exemplu, aceasta coroana pentru transmisia finala e menita sa sporeasca cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale.

Nimic nu e irealizabil cand esti manat de pasiune!

Poate ca am mai spus asta, dar o mai spunem o data. Pasiunea e cea care ne hraneste si care ne impinge zilnic sa devenim mai bun, sa ravnim la mai bine. Tot pasiunea e cea care nu ne da voie sa te lasam fara piesa de care ai nevoie. Si tot pasiune ne indeamna sa te indreptam si pe tine spre drumul pieselor calitative. Nu stii care sunt acelea? Contacteaza-ne si vei afla! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Eventualele defectiuni din fabrica nu trebuie sa fie motiv de ingrijorare pentru tine. Aceasta coroana reductor pentru tractor Same Fortis 150beneficiaza de o garantie de 6 luni!

Nu vrem sa fim noi cei care te tinem pe loc. Asa ca facem tot posibilul ca aceasta coroana reductor tractor Same Fortis 150 sa ajunga la tine in 24 de ore oriunde ai fi in tara. Te indemnam sa descoperi pe site-ul nostru o multime de piese calitative!

Esti responsabil pentru deciziile pe care le iei. Asa ca alege cu responsabilitate felul in care te raportezi la montaj. Opteaza sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate! Aceasta componenta este potrivita si pentru modelul 150.4.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura