Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Same Fortis 180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
JQNUVAX9-CD
Out Of stock
Descriere
Te uiti in departare si vezi o luminita stralucind. Sa stii ca suntem noi! Suntem precum un far care iti lumineaza drumul spre componentele calitative. Nu ai altceva de facut decat sa te lasi ghidat de lumina. Cand vei ajunge la destinatie vei descoperi felurite componente gata de a fi utilizate muuuulta vreme de catre utilajul tau. Printre ele se afla si aceasta coroana reductor tractor Same Fortis 180 ce e pregatita sa faca parte din angrenajul utilajului tau. Va pune umarul decisiv la bunul mers al afacerii tale! Mai tii minte inceputul? Ghideaza-te dupa lumina!

Starea precara a utilajului folosit fie in agricultura sau in constructii poate fi determinata de defectarea chiar si a unei singure piese. Pe de alta parte, bunastarea utilajului nu se construieste cu un singur produs, ci cu mai multe. Noi iti sugeram sa incerci aceasta componenta originala Carraro impreuna cu altele pe acelasi utilaj! Cu o floare nu se face primavara, dar cu mai multe da! Si, ca sa fim optimisti, chiar si prima floare aparuta in vitregia iernii naste speranta venirii primaverii. Tot asa, pana si o singura piesa de top iti poate deschide apetitul pentru calitatea superioara!

Coroana reductor tractor Same Fortis 180 e mai presus de calitatea pe care ti-ai imaginat-o!

Sa trebuiasca sa fii singurul care stie fiecare detaliu si fiecare lucrusor al utilajului si al afacerii e extrem de complicat. Asa ca iti intindem o mana de ajutor. Iti povestim noi despre piese. De exemplu, aceasta coroana pentru transmisia finala e menita sa sporeasca cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale.

Nimic nu e irealizabil cand esti manat de pasiune!

Poate ca am mai spus asta, dar o mai spunem o data. Pasiunea e cea care ne hraneste si care ne impinge zilnic sa devenim mai bun, sa ravnim la mai bine. Tot pasiunea e cea care nu ne da voie sa te lasam fara piesa de care ai nevoie. Si tot pasiune ne indeamna sa te indreptam si pe tine spre drumul pieselor calitative. Nu stii care sunt acelea? Contacteaza-ne si vei afla! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Eventualele defectiuni din fabrica nu trebuie sa fie motiv de ingrijorare pentru tine. Aceasta coroana reductor pentru tractor Same Fortis 180 beneficiaza de o garantie de 6 luni!

Nu vrem sa fim noi cei care te tinem pe loc. Asa ca facem tot posibilul ca aceasta coroana reductor tractor Same Fortis 180 sa ajunga la tine in 24 de ore oriunde ai fi in tara. Te indemnam sa descoperi pe site-ul nostru o multime de piese calitative!

Esti responsabil pentru deciziile pe care le iei. Asa ca alege cu responsabilitate felul in care te raportezi la montaj. Opteaza sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura