Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Same Iron 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
MUGO59Z8-CD
Out Of stock
Descriere
Coroana reductor tractor Same Iron 160 este o piesa originala Carraro pe care o poti procura de la noi. In depozitul nostru se afla o multitudine de piese de schimb de inalta calitate. De-a lungul timpului am acumulat o bogata experienta in domeniul pieselor de schimb, fapt care ne pune in postura de a fi capabili sa oferim ajutor antrenorilor din domeniul agriculturii si al constructiilor. Poti comanda direct aceasta componenta sau ne poti contacta pentru sfaturi sau colaborari!

O afacere care activeaza in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor depinde atat de calitate, cat si de cantitate. Sa luam, bunaoara, cazul pieselor de schimb. Un produs de inalta calitate va face bine utilajului si va contribui la cresterea randamentului acestuia. Dar o si mai mare valoare va fi adusa in situatia in care angrenajul utilajului va fi format din multe componente de inalta calitate. Noi iti recomandam sa te consulti cu expertii nostri cand vine vorba despre achizitionarea unor piese ca aceasta coroana de butuc originala Carraro!

Coroana reductor tractor Same Iron 160 este o componenta pe care nu trebuie sa o pierzi din vedere!

Poate ca ai tendinta a crede ca unele componente au un rol mai important, iar de altele te poti lepada la primul pas. Total gresit! Noi credem ca ele sunt precum un organism care functioneaza in simbioza. Ce s-ar face angrenajul transmisiei finale a utilajului tau fara o coroana de butuc?! Ar fi cam greu sa functioneze fara piesa care are rolul de a spori cuplul!

Te provocam sa ne pui o intrebare la care crezi ca nu avem raspuns!

Este extrem de complicat sa iti doresti sa faci totul de unul singur. Trebuie sa fugi dintr-o parte in alta si parca nimic nu iti iasa cum iti doresti. Unde mai pui si oboseala pe care o acumulezi? Hai, respira, fa o pauza, si lasa-ne si pe noi sa intervenim. Te ajutam cu informatii si sfaturi valoroase si nu ne lasam pana nu gasim componenta de care ai nevoie. Apeleaza la noi ori de cate ori ai nevoie! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Nu-i timpul sa iti faci griji atunci cand aceasta coroana reductor pentru tractor Same Iron 160 este pe lista ta de cumparaturi. Ti-o trimitem in cele mai bune conditii, alaturi de dragostea noastra pentru piesele calitative - o garantie valabila 6 luni.

Timpul este una dintre cele mai pretioase resurse. Pentru ca suntem constienti de asta, iti trimitem aceasta coroana reductor tractor Same Iron 160 prin curier rapid, in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Unde mai pui ca pe site-ul nostru gasesti o multime de remedii pentru utilajul tau?

Montajul este deosebit de important. Acorda-i atentia cuvenita! Nu risca sa pierzi investitia tratand montajul cu indiferenta. Apeleaza doar la serviciile atelierelor de specialitate! Mentionam ca aceasta piesa e potrivita si pentru modelul 160DCR.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura