Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Fortis 180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 180
Cod produs
8QPOBML3-IA
Out Of stock
Descriere
Trebuie neaparat sa optezi pentru acest rulment pinion atac Same Fortis 180 din oferta noastra! Iti garantam ca a fost testat, iar cu un montaj corect, el va fi o investitie profitabila! Compatibilitate lui este asigurata de catre fabricantul sau, Carraro. In colet se va regasi si certificatul de garantie. Pentru starea perfecta de functionare a utilajului tau, ai nevoie de cele mai bune piese! Iar o piesa originala ca aceasta este calea sigura spre o activitate lipsita de griji cu utilajul.

Ca sa nu te confrunti cu alte probleme la sistemul de transmisie, inlocuieste rulmentii in pereche. Miscarea de rotatia fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac trebuie asigurata astfel. Mai este un singur detaliu ce trebuie rezolvat. Este problema simeringului care trebuie sa fie neaparat nou. El va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Te asteptam sa ne soliciti oricand doresti ajutorul. Iti vom trimite echipa noastra de mecanici!

Rulment pinion atac Same Fortis 180 - un produs super-rezistent!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Same Fortis 180 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Same Fortis 180 pe care il doresti!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura