Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 165
Cod produs
1N7E4FYZ-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment pinion atac Same Iron 165 de calitate, care va reda functionarea optima a tractorului tau! Nu ezita sa il comanzi! Eficienta si siguranta in lucru sunt garantate, iar rezistenta la utilizari repetate este un avantaj major pe care il prezinta. Cere o oferta si o livram rapid oriunde ai nevoie! Rulmentul este original! Carraro il prelucreaza excelent in uzinele din Japonia! Daca este ce cautai, il poti comanda azi si ajunge la tine in cel mai scurt timp. Vei avea si certificat de garantie!

Pentru inceput iti vom da cateva sfaturi. Sa inlocuiesti componentele simultan. Acest lucru va obliga miscarea de rotatie a pinionului de atac sa nu prezinte excentricitate fata de axa. Ca sa prelungesti functionarea pieselor, alege sa inlocuiesti tot acum si simeringul. Vei etansa cu el puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Sfaturile acestea ar fi bine sa devina reguli! Nici nu ai ideea cat de important este sa respecti montajul si sa-l faci profesionist!

Rulment pinion atac Same Iron 165 - putere maxima pentru tractorul tau!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 165 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac Same Iron 165 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura