Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 110
Cod produs
2CWESDPI-IA
Out Of stock
Descriere
Azi e momentul propice pentru o noua investitie in tractorul tau! Alege un rulment pinion atac Same Iron 110 care sa-ti aduca siguranta maxima in timpul exploatarii utilajului. Utilajul are nevoie de calitatile sale tehnice, iar compatibilitatea pe care o ofera este maxima! Si face acest lucru cu succes pentru ca a fost acordata toata atentia asupra fiecarui aspect in timpul procesului de fabricatie. Producatorul este Carraro, iar rulmentul este realizat din cel mai bun material in Japonia.

Inlocuieste simultan rulmentii. Ei se monteaza in pereche pentru asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac. Este esential ca aceasta miscare sa nu sufere excentricitate sau joc fata de axa. Durabila va fi interventia daca inlocuiesti si simeringul. Unul nou va putea sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Cel mai bine ar fi sa apelezi la un montaj profesionist. Noi suntem o solutie foarte buna, nu ducem lipsa de mecanici priceputi!

Rulment pinion atac Same Iron 110 - inzestrat cu multe calitati!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 110 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest rulment pinion atac Same Iron 110 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura