Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 140
Cod produs
INM96TF7-IA
Out Of stock
Descriere
Iti garantam calitate si eficienta daca achizitionezi acest rulment pinion atac Same Iron 140 din oferta noastra! Pretul este unul foarte accesibil. Iti va permite sa faci o inlocuire de durata, dar fara afectarea bugetului tau! Pe deasupra, rulmentul este original! Carraro il produce in Japonia! Ai calitate garantata, eficienta, si muuuulta rezistenta. Informatii suplimentare poti obtine solicitand o oferta! Dupa montarea sa, vei putea sa-ti exploatezi in siguranta maxima utilajul

Fa unul profesionist, executat de oameni priceputi care stiu deja ca acest tip de rulment este de preferat sa-l inlocuiesti simultan. Montarea in pereche a rulmentilor favorizeaza miscarea de rotatie a pinionului de atac. Acesta va avea miscarea lipsita de excentricitate fata de axa. Ar mai fi si inlocuirea simeringului. Daca faci asta, cresti eficienta in timp a componentelor. Apoi, vei etansa mult mai bine puntea din fata la intrarea pinionului de atac.

Rulment pinion atac Same Iron 140 - lasa profesionistii sa il monteze!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 140 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Same Iron 140 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura