Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 155
Cod produs
NDSAJXHV-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Same Iron 155 iti asigura functionarea utilajului la capacitate maxima o perioada mare de timp. Produsul pe care ti-l recomandam are calitatea si eficienta garantate, fiind fabricat din materiale de calitate superioara. Certificatul de garantie nu va lipsi din coletul cu piesa comandata. In sfarsit exploatarea utilajului va fi o placere! Si va fi spre incantarea tractorului tau, caci piesa este una originala! Japonia este tara in care Carraro fabrica acest rulment!

Aici iti vom oferi cateva sfaturi folositoare, cele mai importante credem noi. Sa faci inlocuirea rulmentilor simultan. Vei avantaja miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu va avea niciun fel de excentricitate fata de axa. Sa inlocuiesti si simeringul. Vei etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Astfel, viata lunga a componentelor este garantata! Montajul trebuie sa-l faci intr-un service bun si de catre mecanici care au experienta necesara!

Rulment pinion atac Same Iron 155 - o oferta foarte de buna!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 155 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest rulment pinion atac Same Iron 155 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura