Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 185
Cod produs
83ZEVI7P-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Same Iron 185 - sa nu uiti un lucru, noi iti facem cele mai bune recomandari! Acum sa-ti spunem cate ceva si despre piesa in sine! Este extrem de bine realizata, atentia la detalii nu a lipsit si asta iti garanteaza o rezistenta fantastica in timp! Potrivit celor ce au achizitionat-o deja, asigura o eficienta sporita. Doar Carraro ar fi putut sa ne ofera o astfel de piesa remarcabila! Stocul pentru aceasta piesa originala este permanent disponibil si o comercializam la un pret excelent!

Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa ne scrii! Asculta-i pe expertii nostri care iti recomanda sa montezi in pereche rulmentii. Acestia vor asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Cand inlocuiesti simeringul de etansare, ai grija sa fie unul bun. Doar in acest mod vei etansa puntea din fata a utilajului la locul de intrare al pinionului de atac. Se poate sa para dificil, dar daca ne chemi in ajutor, vom veni neintarziat.

Rulment pinion atac Same Iron 185 - montarea lui va fi un succes binemeritat!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 185 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest rulment pinion atac Same Iron 185 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura