Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Fortis 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 160
Cod produs
3NCOZ2JR-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Same Fortis 160 este o componenta extraordinara! Materialul de calitate din care este fabricat, dar si pretul avantajos, sunt principalele motive pentru care aceasta piesa reprezinta cea mai buna alegere. Echipamentul tau va functiona perfect cu acest element facut sa reziste! Vei avea si certificat de garantie valabil 6 luni! Nu vei avea nevoie de el mai mult ca sigur pentru ca piesa a fost testata inainte de lansarea pe piata! Carraro este fabricantul sau, deci componenta este originala si de incredere!

Ca sa profiti si mai mult de pe urma interventiei, este indicat sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Specialistii iti recomanda sa alegi montarea in pereche a componentelor. Rulmentii inlocuiti simultan vor asigura miscarea de rotatie optima a pinionului de atac. Aceasta nu va prezenta excentricitate fata de axa si nici joc. Recomandabil este sa inlocuiesti si simeringul. Folosind un simering nou, vei etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac Same Fortis 160 - performanta tractorului creste garantat!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Rulment pinion atac pentru tractor Same Fortis 160 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac Same Fortis 160 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura