Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Same Fortis 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 160
Cod produs
T4VYM15B-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment grup conic Same Fortis 160 este preferatul clientilor nostri si este un model foarte cautat. Datorita materialului de calitate din care este fabricat, echipamentul va functiona in conditii de siguranta si va putea fi exploatat fara grija. Piesa este foarte rezistenta, iar certificatul de garantie te asigura ca aceasta componenta a fost facuta la standarde inalte de calitate si cu maxima responsabilitate! De altfel, piesa este una originala, realizata in Japonia de catre Carraro!

Miscarea de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa prezinte excentricitate fata de axa. Nici jocul nu este permis. Sa faci inlocuirea simeringului. Unul nou va reusi sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Nu-ti bate capul cu gasirea mecanicului priceput si a service-ului potrivit. Acestea fiind zise, ar fi bine sa se ocupe niste profesionisti de treaba asta! Contacteaza-ne! Noi suntem alegerea potrivita cand doresti sa ai parte de montajul perfect! Noi suntem la un apel distanta!

Rulment grup conic Same Fortis 160 - original Carraro! Cel mai bun!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Same Fortis 160 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Acest rulment grup conic Same Fortis 160 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura