Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Same Fortis 190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 190
Cod produs
M3WYG9LO-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru buna desfasurare a activitatii tale, ai nevoie de un utilaj functional. Nimic nou pana aici, dar cand apare o avarie, aceasta trebuie remediata cat mai repede. Alege acest rulment grup conic Same Fortis 190 care a fost fabricat in Japonia in cele mai bune conditii! Producatorul piesei este Carraro! Rulmentul este foarte eficient si are in compozitie un material de buna calitate. Atentia la detalii il transforma intr-o piesa super-fiabila! Este momentul sa optezi pentru achizitionarea ei urgenta!

Pana te decizi sa ne suni, iti vom mai da cateva informatii tehnice folositoare. Recomandarea principala este de a inlocui rulmentii simultan. Montarea in pereche asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac. Nu va exista excentricitate fata de axa in timpul acestei miscari. Ca sa fie o interventie reusita si reparatia sa te tina multa vreme, sa inlocuiesti simeringul. El trebuie sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment grup conic Same Fortis 190 - are un cost avantajos!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Same Fortis 190 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic Same Fortis 190 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura