Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Same Fortis 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 150
Cod produs
3K9M2ZBY-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment grup conic Same Fortis 150 este un produs de calitate superioara! Il poti comanda acum telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici, sau direct pe site-ul firmei. Aceasta piesa originala Carraro este disponibila la un pret foarte bun! Are capacitatea de a oferi eficienta maxima in lucru. Asta se datoreaza materialului bun ales de catre producator pentru fabricarea ei. Productia se realizeaza in Japonia. Tu o poti comanda oricand pentru ca rulmentul este prezent in depozitul nostru.

Monteaza conform indicatiilor expertilor acesti rulmeni. In pereche se face montarea cea mai sigura. Favorizeaza miscarea de rotatie a pinionului de atac. Miscare lipsita de excentricitate fata de axa este necesare pentru o functionare corecta. Inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din fata este necesara. Locul in care intra pinionul de atac in punte trebuie etansat optim. Pentru montarea acestor componente, poti solicita service-ul mobil si echipa de mecanici pe care o avem!

Rulment grup conic Same Fortis 150 - cere o oferta consultantilor nostri!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Same Fortis 150 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic Same Fortis 150 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura