Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Same Fortis 160.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 160.4
Cod produs
BFUASQKE-A-RA
Out Of stock
Descriere
Vrei rezistenta si performanta? Atunci ai ales exact ce iti trebuie! Aceasta bieleta tractor Same Fortis 160.4 este elementul de transmisie cu care iti faci treaba, daca ai ceva probleme pe la sistemul de directie! Provine dintr-un mediu in care poti avea 100% incredere! Este vorba despre atelierele Original Carraro, locul de provenienta al celor mai rezistente si fiabile piese de schimb pe care le cunoastem!

Avem mai mult decat piese de schimb si consumabile! Depozitul nostru este locul acela in care se intalnesc servicii de inalta calitate! Ele sunt controlate de catre angajatii nostri, o echipa tanara de oameni pasionati de industria tehnica, care isi pun la bataie aptitudinile, timpul si toate cunostintele! Astfel, iti vom fi de folos pe tot parcursul activitatii tale si vom pastra un parteneriat indelungat si extrem de profitabil!

Ai un utilaj mofturos? Ofera-i tot ce e mai bun!
Aceasta bieleta pentru tractor Same Fortis 160.4 este prelucrata in asa fel incat sa reziste la exploatare intensa, pentru multa vreme! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Ai oportunitatea sa primesti consultanta gratis!
Alaturi de noi poti sa realizezi tot ce iti propui! Este adevarat ca vei intalni provocari, insa noi suntem aici, gata sa te scoatem din impas si sa-ti oferim 100% capacitate a utilajului tau pe teren.
• Identificare 100% corecta
• Interes pentru nevoile tale si ale utilajului
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Suntem preocupati sa-ti oferim o experienta tehnica completa si fara neplaceri! Pentru toate situatiile pe care nu le putem controla, nu uita ca suntem dispusi sa te ajutam! Nu uita ca piesele noastre de schimb detin garantie pentru defectiunile din fabrica! In acest caz, o bieleta tractor Same Fortis 160.4 primeste un certificat valabil pe o perioada de 6 luni!

Livram rapid! Suntem interesati sa te vedem multumit, asa ca ne grabim cu expedierea, exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor! Utilajul tau va reveni la munca in timp util! Primesti aceasta bieleta tractor Same Fortis 160.4 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu uita sa plasezi comanda ta! Poti face acest lucru la telefon, apelandu-ne, sau poti sa completezi o cerere de pe site-ul nostru!

Ai grija la montaj! Montajul este o lucrare destinata exclusiv unui profesionist! Poate compromite viata pieselor de schimb, daca nu este corect efectuat! Asa ca tine cont de toate detaliile!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: BFUASQKE-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura