Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior New Holland 5194163

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5194163
Cod produs
X0R28WE1-ES
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o bucsa pivot inferior noua pentru utilajul tau? Avem vesti bune! Pe site-ul nostru gasesti acest produs intr-o mare varietate de modele, astfel incat sa se potriveasca perfect utilajului tau. Daca ai nelamuriri in alegerea celei potrivite, nu ezita sa ne contactezi! Echipa noastra specializata in domeniul tehnic este gata sa te ajute cu identificarea acesteia. O bucsa pivot inferior New Holland 5194163 este una dintre cele mai bune alternative pentru vechea bucsa. De ce? Pentru ca este o piesa originala, gata sa ofere performanta.

Produsele pe care noi ti le oferim sunt realizate din aliaje de cea mai buna calitate, ceea ce le face extrem de durabile. Vei vedea ca isi vor merita toti banii cheltuiti la achizitia acestora. Stim cat de grea ti se pare uneori meseria pe care o practici si nu doar din cauza volumului mare de munca. Greutatea alegerilor reprezinta unul dintre celelalte motive. Te ajutam, astfel, ca munca ta sa devina mai usoara! Ne dorim sa te vedem multumit si sa reusesti sa iti dezvolti afacerea atat de mult cat iti doresti! Contacteaza-ne si afla despre serviciile noastre!

Bucsa pivot inferior New Holland 5194163 este piesa originala pe care utilajul tau si-o doreste!

O bucsa pivot inferior are un rol foarte important in sistemul de transmisie al utilajului tau! Aceasta se comporta ca un element de uzura. Principalele sale responsabilitati sunt preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Bucsa este cea care suporta uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Aceasta bucsa pivot inferior New Holland 5194163 beneficiaza de o garantie pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie este valabil 6 luni si va fi regasit in colet.

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unei bucsa pivot inferior New Holland 5194163 rezistenta. Daca esti departe de sediul nostru, ti-o putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura